lördag 2 juli 2016

Kyoto

Sista anhalten på resa vi fick åka shinkansen, ja  en till dröm som kom i uppfyllelse. Tåget kom  och anlände på exakt utsatt tid, fantastiskt med tanke på hur vi har det i Sverige

Fuji bilden tagen från skinkansen

Vi hade lite regn på oss andra dagen vi var där men det gjorde inget för först var vi upp i Kyoto Tower.


Taxibilar på väg ut från en parkering, kaos välordnad kaos.God isglass på vägen till Kyoto Tower-Men sen var vi och gick och shoppade och de hade övertäckta affärsstråk så inte blev vi mycket blöta den dan.Dagen efter var vi på bussutflykt det var 3 stopp på förmiddagen lunch sen 3 stopp på eftermiddagen. Roligt intressant bara ett litet problem jag tyckte att det var kort om tid på alla stoppen, det var inte mycket tid över för att gå runt själva innan bussen gick till nästa stopp.

Dan efter var vi på ett museum om manga det låg i en nerlagd skola de hade även historiken om skolan och även kvar skolrum som de såg ut på den tiden då begav sig. Avslutade med mer shopping vi hade pengar kvar av det vi växlat innan resan och dan efter skulle vi hem.
Då var min och min dotters drömresa till Japan över för den här gången. Vi var där för ett år sen.Vill tillbaka snart igen, jag hoppas att hälsan står mig bi så vi kan göra det.