tisdag 11 juli 2017

Semester!

Då har halva semestern runnit undan och i år känns det som vädret varit emot oss. Vi började med att bryggsegla det regnade och eller blåste för mycket, men tisdagmorgon var hyfsad så vi seglade söderut bitvis lite för mycket blåsa för min smak men vi kom ner till Håskö. En fin kväll, vi grillade på bryggan och bara njöt av vår ledighet. Det är en fin ö i Gryts skärgård mer om ön kan ni läsa här, vi har varit här förr och alltid legat tryggt för många av vindar. Ön är också ganska lätt att gå runt och titta på naturen.

Detta är från ett tidigare besök då då var det i augusti och det såg ut som att vattnet kokade men det var bara småfiskar.

Och morgonen därpå när vi lyssnade på sjörapporten så var det mycket nedslående prognos, det började med orden " kulingvarning utfärdats för Skagerack och Hela Östersjön" det skulle hålla i sig i några dagar men vi hade vindar som tog oss norrut. Sagt och gjort vi seglade hem så ca 1 dygn senare var vi tillbaka i hemmahamnen. Tog våra cyklar och cyklade hem. Hm sen då vad ska vi hitta på nu? Vår dotter kom med ett förslag.